У Маньківці найближчим часом лікарі мають отримати службове житло

У Маньківці найближчим часом лікарі мають отримати службове житло

Тут завершили реконструкцію колишнього гуртожитку під багатоквартирний житловий будинок та проводять благоустрій прилеглих територій. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

Загальна площа відбудованого п’ятиквартирного будинку становить 300,37м2, площа квартир – 277,74м2. Його реконструкція стала можливою завдяки впровадженню проекту з реконструкції колишнього гуртожитку та залучили для цього 617,9 тис. грн. з Державного фонду регіонального розвитку та 368 тис. грн. з місцевого бюджету.

Реалізація проекту дозволить забезпечити службовим житлом лікарів, залучити молодих спеціалістів та закріпити їх у районі, що в подальшому дозволить покращити якість медичної допомоги населенню, а в перспективі об’єднаних територіальних громад. У Маньківській райдержадміністрації повідомляють, що нині на обліку для отримання квартир шість лікарів. У 2015-2016 роках на роботу в центральну районну лікарню прибуває 7 молодих спеціалістів: три лікарі загальної практики, два педіатри, хірург та ендокринолог.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x