У 19-річного уманчанина знайшли опій

У 19-річного уманчанина знайшли опій

Шприц з наркотичною речовиною знаходився у кишені затриманого. Зі слів молодика наркотики, він зберігав для власного споживання. Виявлену рідину вилучено та відправлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час заходів спрямованих на профілактику та попередження правопорушень, працівники Уманського відділу поліції зупинили молодика за появу в громадському місті в стані алкогольного сп’яніння. При поверхневому огляді у кишені його куртки було виявлено шприц з опієм. Виявлена речовина вилучена та направлена для проведення відповідного дослідження.

За даним фактом розпочато досудове розслідування по кримінальному провадженню відкритому за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x