Житель Звенигородки украв мобільний у товариша по чарці

Житель Звенигородки украв мобільний у товариша по чарці

Після застілля чоловік непомітно забрав мобільний телефон свого приятеля та пішов додому. Наступного дня він продав телефон. За вчинене зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 44-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що під час застілля зі своїм товаришем у нього зник мобільний телефон.

Як з’ясувалося, до потерпілого в гості прийшов знайомий, вони випили оковитої, коли застілля завершилось, приятель пішов додому. На наступний день заявник виявив, що його мобільний телефон зник.

Працівники поліції дізнались, що нещодавно до одного із магазинів приходив місцевий житель, який продав телефон, про який розпитували правоохоронці. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці установили, що до вчинення крадіжки причетний 46-річний товариш потерпілого. При спілкуванні чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення.

На даний час слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x