Двоє жителів Городищини обікрали дачу киянина

Двоє жителів Городищини обікрали дачу киянина

Пошкодивши замок до вхідних дверей будинку, зловмисники з середини приміщення викрали чавунний котел та телевізор. Частину викраденого чоловіки відразу продали та витратили на оковиту. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку з дачного домоволодіння до Городищенського відділення поліції звернувся 59-річний житель міста Київ. Чоловік розповів, що до дачного домоволодіння приїжджає час від часу. Цього разу, коли він навідався до будинку то виявив, що замок на дверях зірваний, всередині приміщення безлад та викрадено чавунний котел з телевізором. Потерпілий надав опис викрадених речей.

Під час подворового обходу, правоохоронці опитали місцевих жителів, які розповіли, що селом ходили двоє чоловіків, які продавали речі, про які розпитували поліцейські. Свідки надали опис підозрюваних. Проведеними заходами оперативні співробітники встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні 36- та 56-річні жителі одного із сіл району. За місцем проживання одного із підозрюваних правоохоронці виявили частину викрадених речей з домоволодіння заявника. У відділені поліції чоловіки розповіли, що вночі вишукували нежитлові домоволодіння з яких викрадали цінні речі, які продавали за помірною ціною місцевим жителям, а гроші витрачали на оковиту.

Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до ряду інших крадіжок на території Городищенського району. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x