Профком ЧНУ прозвітував про свою роботу

Профком ЧНУ прозвітував про свою роботу

Відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Про це „Нова Доба” дізналася на офіційному сайті навчального закладу.

На розгляд конференції були винесені звіти про роботу профкому за 2015 рік, а також питання про зміни його складу. На конференції були присутні 109 делегатів від усіх профгруп університету.

В обговоренні доповідей виступили делегати конференції — завідувач кафедри прикладної психології Світлана Аврамченко, студент 4-го курсу ННІ природничих наук Сергій Касьян, директор ННІ фізики, математики та компьютерно-інженерних спеціальностей Юрій Ляшенко, старший викладач кафедри спортивних дисциплін Олексій Каленіченко, доцент кафедри української літератури та компаративістики Оксана Вертипорох, які позитивно оцінили роботу профкому та озвучили конструктивні пропозиції щодо її поліпшення в майбутньому. До слова також були запрошені проректор з адміністративно-господарської діяльності Юрій Удовенко та завідувач відділом обкому профспілки працівників освіти і науки Іван Берестовий, які висловили намір усіляко допомагати реалізації соціальних проектів університетського профкому.

Голова комісії соціального та правового захисту профкому, професор кафедри архівознавства, новітньої історії та спеціальних історичних дисциплін Ігор Фареній оголосив проект постанови, в якому зазначені основні завдання на наступний рік. Конференція одноголосно підтримала цей проект та визнала роботу профкому за 2015 рік задовільною.

Зі вмотивованих причин зі складу профкому було виведено трьох його членів, на місце яких обрано нових.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x