Аваков розповів про героїчне минуле черкаських патрульних

Аваков розповів про героїчне минуле черкаських патрульних

Перший день весни – перший день служби 256 патрульних поліцейських у Черкасах! Сьогодні увечері у п\’ятнадцятому місті України заступить на чергування 21 екіпаж патрульної поліції. Про це пише Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України у своєму блозі.

Як зазначив міністр, начальником Управління патрульної поліції в Черкасах призначено майора поліції Вадима Лісничука. Він активний учасник євромайдану, який відразу після Революції Гідності вступив у добровольчий батальйон «Київ-1» та забезпечував правопорядок у столиці після Майдану. Одним із перших був відряджений в зону АТО.

Брав участь у визволенні Миколаївки, Слов\’янська, пройшов шлях від бійця добровольчого батальйону до командира батальйону «Київ-1».

До патрульної поліції Черкас Вадим запросив двох працівників поліції з Києва – Олександра Даниленка та Андрія Майданика.

Чому пишу про них окремо? Тому що це наші бойові товариші, які отримали поранення 31 серпня 2015 року під Верховною Радою під час вибуху гранати. Вони ризикували життям, захищаючи людей від втративших людську гідність і совість радикалів. Ці молоді люди – приклад вірності обов\’язку і Присязі. На жаль, через поранення вони не можуть пройти конкурсний відбір в патрульну службу, але будуть працювати за вільним наймом. Їм завжди знайдеться місце в новій поліції!

Фоторепортаж із урочистої присяги дивіться тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x