Черкаську колонію перевірила комісія

Черкаську колонію перевірила комісія

1 березня комісія управління на чолі з виконуючим обов’язки начальника управління Романом Дуфіним здійснила виїзд до Черкаської виправної колонії (№ 62). Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС в Черкаській області.

Мета заходу – перевірка оперативно-службової діяльності та надання практичної допомоги персоналу установи.

Керівництво управління провело опитування засуджених на виявлення скарг і порушень умов утримання, харчування, комунально-побутового та медичного забезпечення. Здійснили обхід території установи, а сааме: оглянули відділення СПС, відомчу пожежну охорону, цех по випічці хліба, медичну частину, де проходив медичний огляд декретованої групи засуджених та забір аналізів. Перевірено роботу резервного джерела живлення установи.

Цього ж дня в навчальному центрі, що функціонує при установі, відбулося відкриття навчальних курсів за новою спеціальністю «кухар». Десять засуджених, котрі виявили бажання навчатися за цією спеціальністю, вже через шість місяців отримають свідоцтва про здобуття професії кухара.

Комісія з числа управління та керівництвом установи здійснила індивідуальний прийом засуджених. На всі питання, з якими звертались особи, що відбувають покарання в установі, були дані вичерпні відповіді на місцях.

За результатами обходу установи і прийому засуджених з особистих питань було здійснене обговорення та підбиття підсумків. Розроблені рекомендації і пропозиції щодо підтримання оперативно-службової і виробничо-господарської діяльності Черкаської виправної колонії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x