Понад 1700 дітей учасників АТО планують оздоровити цього літа

Понад 1700 дітей учасників АТО планують оздоровити цього літа

Улітку цього року заплановано охопити послугами оздоровлення та відпочинку поміж інших соціальних категорій 1703 дитини, батьки яких загинули в зоні проведення АТО або беруть участь у бойових діях. Це становить 81 %, минулого ж року оздоровили 1195 дітей. Про це повідомила під час засідання Центру допомоги учасникам АТО заступник начальника відділу фізичної культури, спорту, молоді, оздоровлення та сімейної політики управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександра Пахуріна. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Загалом цього року на оздоровлення дітей соціальних категорій виділено з обласного бюджету 3 945 842 млн тис. грн., – зауважила Олександра Олександрівна. – Відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель» за кошт обласного бюджету управлінням будуть проведені торги на тендерні закупівлі послуг з оздоровлення та відпочинку дітей зазначеної категорії.
У ході засідання перший заступник голови ОДА Віталій Коваль зазначив також, що депутати обласної ради підтримують ідею минулорічної практики щодо оздоровлення в таборах Черкащини дітей з підконтрольних територій Луганської та Донецької областей. А на найближчій сесії розглянуть питання про виділення для цієї мети коштів з обласного бюджету. «Адже ці діти повертаються до своїх домівок справжніми агітаторами української України, – наголосив Віталій Володимирович і додав, що відповідний проект вже подано до обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x