Черкасці провели мітинг на підтримку Надії Савченко

Черкасці провели мітинг на підтримку Надії Савченко

Щойно на Соборній площі Черкас відбулася мовчазна акція на підтримку Надії Савченко. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Вимагати звільнення української льотчиці з російського полону черкасці зійшлися із плакатами. На аркушах паперу були видрукувані надписи «Свободу Савченко», «Надія, живи!», «Надії волю!».

Під час мітингу ніхто не виступав.

Учасники мітингу називають Надію Савченко втіленням моральності та принциповості, зразком для українців. Не всі схвалюють рішення військової оголосити сухе голодування, однак ставляться до цього з розумінням і сподіваються на те, що Савченко вийде з полону живою.

Черкащанка Галина Олексіївна: «Ми прийшли підтримати Надю Савченко. Вона – втілення України. І ми не хочемо, щоб вона помирала, ми хочемо, щоб нам допомагав увесь світ. Справедливість має перемогти».

Черкащанин Євген Денисов
: «Сам я росіянин. Але з 80-х років живу в Україні. Мені прикро, що Росія опустилася до такого рівня, що підтримує Путіна. З іншого боку, мені соромно за байдужість, продажність українців. Тому я хочу сказати цьому всьому «Ні» хоча б своєю приступністю тут».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x