На сесії затверджено Стратегічний план розвитку Тальнівщини

На сесії затверджено Стратегічний план розвитку Тальнівщини

15 березня 2016 року відбулась чергова сесія районної ради, яку проводила її голова Любомська В.О. Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради привітала присутніх жінок з минулими святами та депутатів районної ради, голову райдержадміністрації та сільських голів з днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській районній раді.

Депутатами розглянуто і затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік та внесено зміни до бюджету на 2016 рік.

Враховуючи висновки постійних комісій районної ради, на сесії затверджено Стратегічний план розвитку Тальнівського району до 2020 року, Програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Тальнівського району, збільшення надходжень до районного бюджету на 2016 рік, програму профілактики злочинності в Тальнівському районі на 2016-2020 роки. Також, враховуючи надані пропозиції, внесено зміни до програм «Турбота» на 2015-2020 роки, розвитку туризму в Тальнівському районі на 2012-2020 роки та соціально-економічного та культурного розвитку Тальнівського району на 2016 рік. Розглянуто та прийнято рішення з питань управління об\’єктами спільної власності територіальних громад сіл і міста району, затверджено 4 технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, внесено зміни в ряд рішень районної ради.

Депутатами районної ради схвалено звернення до Центральної виборчої комісії щодо збереження Тальнівського району як цілісного адміністративного суб’єкту виборчого процесу та до Верховної Ради України та Черкаської обласної ради щодо звільнення Надії Савченко та всіх політичних в’язнів і військовополонених громадян України, які знаходяться в тюрмах та СІЗО Російської Федерації.
На сесії про результати роботи Тальнівського відділу Звенигородської місцевої прокуратури проінформував начальник відділу Варяниця Роман Олегович. Голова районної ради Любомська В.О. проінформувала про реагування на запити та звернення депутатів районної ради. Розглянувши всі питання порядку денного, сесія завершила роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x