В ОДА удосконалять систему електронного документообігу

В ОДА удосконалять систему електронного документообігу

Такий крок обумовлений необхідністю мінімізувати обіг паперових документів та скоротити час їхньої обробки, зокрема узгодження розпорядчої документації. На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль у ході засідання робочої групи з упровадження системи електронного документообігу (СЕД) в ОДА. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
– Оновлена система допоможе також пришвидшити процес підготовки відповідей на вхідні документи, – пояснив Віталій Володимирович, – зменшити кількість часу на узгодження нормативно-розпорядчих документів, листів, відповідей на звернення, особливо, якщо питання належить до компетенції декількох структурних підрозділів.

Під час засідання члени групи розглянули різні варіанти з удосконалення існуючої програми електронного документообігу. Один із них – СЕД, упроваджена протягом 2015 року в Адміністрації Президента України, що має на меті не лише підвищення ефективності роботи органів державної влади і місцевого самоврядування за рахунок автоматизації основних процесів діловодства, а й сприяння переходу органів влади на новий рівень взаємовідносин із населенням, за якого ставлення до громадянина як до клієнта дозволить гарантувати належну якість одержання державних послуг. Інший варіант – автоматизація діловодства на прикладній програмній платформі entryDOC, що призначена для автоматизації функцій ведення діловодства та забезпечує обробку документів протягом всього життєвого циклу – від створення проекту документу до його списання в архів.

Нині удосконалення системи електронного документообігу – на часі, і здійснюватиметься в рамках обласної програми інформатизації «Електронна Черкащина», затвердженої на 2016-2017 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x