Уманські хореографічні колективи привезли три Гран-прі з Вінниці

Уманські хореографічні колективи привезли три Гран-прі з Вінниці

9 квітня у Вінниці відбувся III Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв «Зірковий крок – 2016». Умань представляли театр сучасного танцю «Модерн» і дитяча хореографічна студія «Уманська перлинка» Уманського національного університету садівництва, художній керівник Н. Шаповаленко, балетмейстер М. Александрова. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманському міськвиконкомі.

У номінації «Сучасна хореографія» (молодша вікова категорія) учасники студії «Уманська перлинка» презентували хореографічну композицію «Веселі гноми». Журі конкурсу відзначили номер як кращий зразок дитячого хореографічного твору з грамотною композиційною побудовою номеру і технічним виконанням учасників.

Високий рівень техніки виконання продемонстрували учасники середньої вікової категорії студії «Уманська перлинка» у танці «Пустотливі кошенята».

Хореографічна постановка «Запальні дівчата» у виконанні театру сучасного танцю «Модерн» припала до душі журі конкурсу і глядачам завдяки драйву, енергії та позитивному настрою, створеному танцівниками.

Серед 68 номерів фестивалю хореографічні композиції уманських колективів визнано найкращими. Як результат – три Гран-прі. Також колективи отримали запрошення в Болгарію на міжнародний фестиваль і особливий подарунок від організаторів – сертифікат на 15 тис. грн. для театру танцю «Модерн» та на 20 тис. грн. – студії «Уманська перлинка» на відпочинок в м. Кітен (Болгарія).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x