Черкаські підприємці вимагають відставки начальника управління інспектування (ВІДЕО)

Черкаські підприємці вимагають відставки начальника управління інспектування (ВІДЕО)

«Давиденко – хабарник». З таким гаслом прийшли на сьогоднішню сесію міської ради черкаські підприємці. Звіт начальника управління інспектування Олександра Давиденка активісти зустріли вигуками «Ганьба» та вимогою звільнити його з посади. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як зазначив Олександр Давиденко, кожному інспектору його управління доводиться опрацьовувати великі території, які складно охопити. Так, 10 інспекторів здійснюють контроль у 47 сферах із благоустрою та інспектують усе місто. За минулий рік працівники управління склали 665 протоколів про адміністративні правопорушення та 549 актів перевірок.

Підприємці ж заявляють: вони незадоволені саме роботою Давиденка, а не інспекції в цілому. Директор організації «Преса от і до» Ніна Мальована зазначила:

– Я взагалі не розумію, як людина, яка систематично порушує закони України, порушує всі інструкції, досі працює. Ми з громадськими організаціями створили відеоролик, який вийде в мережу сьогодні, про факти порушення закону Давиденком.

– Він кришує одних, а пресує інших, – обурився керівник організації роботодавців Черкаської області в сфері торгівлі Олег Лисак.

Підприємці наполягали на тому, щоб визнати роботу Давиденка незадовільною та звільнити його. Секретар міської ради Олександр Радуцький пообіцяв: якщо буде підготовлений проект рішення, депутати його розглянуть.

У відеосюжеті підприємці заначають, що у місті розростається стихійна торгівля і більшість кіосків не мають належно оформлених документів. Відео – TV 100

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x