В Умані біля ринку чоловік продавав наркотики

В Умані біля ринку чоловік продавав наркотики

В Умані 37-річний раніше судимий місцевий чоловік в громадському місці займався продажем наркотиків. Його затримали під час збуту чергової дози. Наркоторговцю загрожує до десяти років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності надійшла інформація, що в Умані, неподалік навчального закладу, біля входу до одного із ринків міста, невідомий чоловік розповсюджує наркотичні засоби.

Дана інформація знайшла своє підтвердження. Чоловік був затриманий під час продажу чергової дози. Ним виявився раніше судимий 37-річний житель Умані. Під час огляду у нього вилучили 20-тикубовий шприц особливо небезпечного наркотичного засобу опію ацетильованого та грошові кошти, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів.

Від затриманого слідчі дізналися, що чоловік у такий спосіб заробляє на життя. Неподалік місця продажу розташована аптека, в якій наркозалежні купували шприци. Потім він їм за гроші відливав зі свого шприца необхідну кількість зілля.

За даним фактом слідчим відділом ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x