Фінальна зустріч кубку з футболу 2016 року

Фінальна зустріч кубку з футболу 2016 року

8 травня 2016 року на стадіоні „Авангард” м. Кам’янки відбулася фінальна зустріч кубку з футболу 2016 року серед колективів фізичної культури, підприємств та організацій Кам’янського району, присвячений Дню Перемоги.
У цьогорічному кубку взяли участь футбольні колективи із сіл „Метеор” Баландине, Косарі, Лебедівки, Михайлівки, „Темп” Райгород, Ребедайлівки, „Олімп” Ревівки, „Агро-Плюс2006” Тимошівки та команда із міста Кам’янки „АВІС-1”.

Для команди с. Михайлівки шлях до фіналу кубку 2016 року виявився не простим. В 1/8 михайлівчани зустрілися з командою „АВІС-1” із міста Кам’янки. У протистоянні двох сильних команд району тільки серія пенальті після основного часу, рахунок якого 2:2, дала потрапити до наступного етапу ¼ розіграшу кубку – гра з командою с. Райгород закінчилась з рахунком 4:2 на користь команди с. Михайлівки.

У напівфіналі кубку з командою „Метеор” с. Баландине, яка спробувала позмагатися за вихід у фінал, футболісти с. Михайлівки знову випробували долю у серії пенальті. І цього разу вони були влучнішими.
Отож, до фіналу кубку з футболу 2016 року серед колективів фізичної культури, підприємств та організацій Кам’янського району, присвячений Дню Перемоги потрапили команди сіл Ревівки та Михайлівки. При рахунку 1:3 команда с. Михайлівки стала переможцем цьогорічного кубку. Команда-переможець нагороджена кубком, а учасники фіналу нагороджені грамотами.

Слід зазначити, що футбольна команда села Ревівки двічі була володарем кубку в 2013 і 2014 роках та тричі зустрічалися у фіналі районного кубку з командою с. Михайлівки, яка другий рік поспіль завойовує головний приз змагань.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x