Вихованці Молодіжного центру здобули 16 призових місць на обласному конкурсі

Вихованці Молодіжного центру здобули 16 призових місць на обласному конкурсі

16 призових місць зайняли вихованці ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР на обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Тематичний захід проводиться з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді; художньо-естетичного виховання підростаючого покоління, пробудження в нього поваги до національної культурної спадщини. Виставка-конкурс проводиться за двома напрямами: «Декоративно ужиткове мистецтво» та «Образотворче мистецтво» відповідно до трьох категорій за віком: 6-10 років, 11-15 років та 16-18 років.

Роботи юних митців Центру виконані в різних техніках та стилях, з використанням різноманітних матеріалів та головне, що їх об’єднує – це багата фантазія і самобутність.

Витвори мистецтва Ординської Дарини, Метелі Поліни, Присяжнюк Катерини, Урбан Вікторії, Ващенко Юлії, Пилипенко Єлизавети, Собко Ярослава, Рудакової Євгенії, Кулик Вероніки, Побережної Катерини, Олійник Ольги та Тимошенко Марії направлені у місто Київ на щорічну Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x