На Катеринопільщині затримали грабіжника

На Катеринопільщині затримали грабіжника

Раніше судимий катеринопільчанин заволодів золотими прикрасами потерпілого. Сума завданих збитків становить 13 тисяч гривень. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Катеринопільсього відділення поліції звернувся 37-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що вночі, повертаючись додому з місцевого бару, до нього підійшов невідомий чоловік, який заволодів його золотими прикрасами.

Від місцевих жителів правоохоронці дізнались, що тієї ночі люди бачили, як чоловік запропонував потерпілому допомогти дістатися дому, проте зняв з рук прикраси та хутко втік з місця події. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетний 23-річний раніше судимий катеринопільчанин. У відділенні поліції свій вчинок затриманий пояснити не зміг.

За даним фактом слідчим відділенням Катеринопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x