Зловмисник обікрав товариша, поки того не було вдома

Зловмисник обікрав товариша, поки того не було вдома

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. До Катеринопільського відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 25-річний житель одного з сіл району. Потерпілий розповів, що з його погребу викрадено 60 л гербіцидів. Сума збитку становить близько 9000 гривень. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Працівники поліції взялись за відпрацювання отриманої інформації. Під час проведення подворового обходу, з’ясувалося, що на днях 22-річний товариш потерпілого, продав покупцеві таку ж саму кількість препарату. Поліцейські навідались до підозрюваного за місцем проживання. Під час спілкування з ним правоохоронці помітили на подвір’ї картонні коробки з-під гербіциду. На запитання де вони взялися, хлопець почав помітно нервувати. Згодом зізнався, що дійсно він обікрав свого товариша, адже хотів виручити кошти. Скориставшись тим, що нікого не було вдома проник в середину та викрав хімпрепарати.

За цим фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x