Звенигородець обікрав односельця

Звенигородець обікрав односельця

Зловмисник обікрав свого односельця через брак коштів на оковиту, викравши в потерпілого велосипед. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Звенигородського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 49-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його підсобного приміщення викрали велосипед. Крадіжку скоїли, коли господаря не було вдома. Сума завданого збитку становить близько 700 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

За відпрацювання отриманої інформації взялись працівники кримінальної поліції. Правоохоронці опитали можливих свідків події. Від місцевих жителів поліцейські дізналися, що люди бачили свого односельця, який їхав на велосипеді, який за описом був схожим на викрадений. В ході проведення заходів було встановлено особу крадія. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Як з’ясувалося зловмисник, шукаючи гроші на алкоголь, вирішив викрасти транспортний засіб потерпілого. Після чого продав його, а на отримані кошти купив спиртне. Поліцейські відшукали покупця краденого товару, вилучили велосипед та повернули його власнику.
За цим фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x