Працівники поцупили з території господарства 40 метрів огорожі

Працівники поцупили з території господарства 40 метрів огорожі

На Чорнобаївщині троє робітників, обікрали сільське господарство в якому працювали, викравши з території 40 метрів металевої огорожі. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Чорнобаївського відділення поліції вночі надійшло повідомлення по лінії 102 про вчинення крадіжки з території одного із сільських господарств району. Начальник охорони даного товариства помітив підозрілий автомобіль, який зник з місця події, а згодом виявив відсутність металевої огорожу довжиною в 40 метрів.

На місце події прибула слідчо-оператвина група. Від заявника поліцейські дізналися номер та марку автомобіля. Вирахувавши власника даного авто, зловмисників було знайдено. Як з’ясувалося крадіями виявилися один 34-річний та двоє 30-річних робітників даного господарства. Частину викраденого зловмисники заховали в нежилій будівлі, частину не встигли забрати з місця вчинення крадіжки. Правоохоронцям свої дії пояснили тим, що таким чином вирішили підзаробити, здавши огорожу на металобрухт.
За цим фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x