У Тальному відбулася нарада з питань місцевого самоврядування

У Тальному відбулася нарада з питань місцевого самоврядування

14 червня у залі засідань районної ради відбулося засідання Консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Тальнівської районної ради, яке проводила Валентина Любомська. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальінвської районної ради.

З питання співробітництва територіальних громад при реалізації районної програми соціально-економічного та культурного розвитку району доповідала начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Сандул Т.В.

Запропоновано міській та сільським радам активізувати роботу щодо виготовлення проектно-кошторисної документації на соціально-важливі проекти з метою залучення коштів з бюджетів усіх рівнів та участь у Грантових програмах.

Про практику формування, затвердження та виконання місцевих бюджетів та дотримання фінансово-бюджетної дисципліни інформували: заступник начальника відділу планування бюджету фінансового управління райдержадміністрації Балка Т.В., заступник начальника Управління Державної казначейської служби України у Тальнівському районі Куценко В.Ф., завідувач сектору доходів та зборів фізичних осіб Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ Безніздра Л.П.

Про стан створення об’єднаних територіальних громад у Тальнівському районі інформував присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Гречка В.В. За наслідками обговорення прийняті відповідні рішення.

Із означених питань в обговоренні взяли активну участь голова районної ради Валентина Любомська, голова райдержадміністрації Василь Клименко, заступник міського голови та сільські голови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x