Черкащанин, який розповсюджував заклики до сепаратизму, переховується в РФ

Черкащанин, який розповсюджував заклики до сепаратизму, переховується в РФ

Соснівським районним судом м. Черкаси задоволено погоджене прокуратурою області клопотання Управління СБУ в Черкаській області про здійснення спеціального досудового розслідування в межах кримінального провадження щодо підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Так, прокуратура області спільно з управлінням СБУ в Черкаській області викрила незаконну діяльність жителя Черкащини, який в одній із соціальних мереж Інтернет розміщував на власній персональній сторінці відеоматеріали з закликами до вчинення умисних дій щодо зміни меж території або державного кордону України, маючи на меті довести цю інформацію до широкого кола осіб.

Вказана особа переховується від слідства й суду та за оперативною інформацією перебуває на території Російської Федерації.

Наразі тривають всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x