На Черкащині засудили головного інспектора відділу охорони водних біоресурсів

На Черкащині засудили головного інспектора відділу охорони водних біоресурсів

Рішенням апеляційного суду Черкаської області головному державному інспектору відділу охорони водних біоресурсів залишено покарання, яке призначив суд першої інстанції: 4 роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки, з конфіскацією майна. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів одного з районів області та його пособник упродовж серпня-вересня 2014 року вимагали у жителя області близько 6 тис. грн. неправомірної вигоди за непритягнення його до адміністративної та кримінальної відповідальності у разі виявлення контролюючими та правоохоронними органами незаконного вилову ним риби.

Не погоджуючись з судовим рішенням, вирок Канівського міськрайонного суду від 20.11.2015 суду було оскаржено чиновником в апеляційному порядку, проте судове рішення щодо покарання у вигляді 4 років позбавлення волі апеляційним судом залишено без змін.

На цей час рішення суду набрало законної сили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x