На Черкащині утопилися двоє молодих людей

На Черкащині утопилися двоє молодих людей

Тіло молодого чоловіка на річці Гнилий Тікич в місті Звенигородка виявили місцеві жителі 5 липня о 16:40. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Пошукові роботи проводило Смілянське відділення обласної комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради. О 17:05 черговий караул Звенигородської пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події, за допомогою рятувального човна та мотузки підняв тіло загиблого на берег.

Загиблим виявився місцевий житель 1994 року народження, який напередодні пішов з дому та не повернувся.

Цього ж дня на пункт зв’язку Шполянської пожежно-рятувальної частини від місцевих жителів надійшло повідомлення про те, що у затопленому кар\’єрі, розташованому неподалік від села Васильків знаходиться тіло чоловіка.

На місце події прибули шполянські рятувальники, які разом із працівниками Національної поліції підняли тіло потопельника на поверхню. Як з`ясувалося, загиблим виявився 22-річний чоловік, який п’ять днів тому поїхав з дому та не повернувся.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано вже 38 пригод, внаслідок яких 30 осіб загинуло, ще 35 осіб було врятовано.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпечної поведінки на водних об’єктах! Не допустіть трагедії в ваших родинах! Пам’ятайте: купатися на стихійних пляжах суворо заборонено! Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки і не залишайте малих без догляду! Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок залишив тільки приємні спогади та враження!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x