У Катеринополі рятувальники нагадали відпочивальникам про правила безпеки

У Катеринополі рятувальники нагадали відпочивальникам про правила безпеки

Щоб люди пам’ятали та дотримувалися правил безпеки під час відпочинку на водоймах області, рятувальники постійно проводять інформаційно- роз`яснювальну роботу серед населення. Так, 15 липня співробітники Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області здійснили профілактичний рейд на одному із ставків району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій навели відпочивальникам трагічні приклади подій на воді, які трапилися в районі з початку купального сезону. Також фахівці ДСНС розповіли громадянам, яких правил безпеки необхідно дотримуватися під час відпочинку на воді. Особливу увагу рятувальники, як завжди, приділили батькам з дітьми, нагадавши не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правилам безпеки.

Всім, хто відпочивав цього дня біля води співробітники Служби порятунку вручили інформаційні листівки.

Аналогічні заходи цього дня відбулися також у Канівському та Золотоніському районах.

З початку року на водоймах області загинула вже 31 особа. Як правило, більшість смертей на воді спричинено купанням у нетверезому стані та у необладнаних для цього місцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x