На Золотоніщині засудили крадія до ув’язнення

На Золотоніщині засудили крадія до ув’язнення

Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено 18-річного жителя Золотоніського району. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Засуджений, будучи ще неповнолітнім неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності. Молодик на шлях виправлення не став та в період іспитового строку повторно вчинив кримінальне правопорушення, а саме: крадіжку із проникненням у чуже житло.

У ході судового розгляду встановлено, що чоловік грудні 2015 рокувийняв скло з віконної рами та проник до гаражного приміщення с. Домантове, Золотоніського району. Здійснив крадіжку електроінструментів, чим завдав потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму близько 3 600 гривень.

Він же, в лютому с. Домантово, Золотоніського району викрав із сараю бензопилу, чим завдав потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму близько 6,5 тисяч гривень.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив злодія за ч. 3 ст.185 КК України до покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x