Сергій Куліш розповів, як йому вдалося стати олімпійським призером

Сергій Куліш розповів, як йому вдалося стати олімпійським призером

Одразу після чудового виступу на Олімпійських іграх в Ріо наш новоспечений срібний призер Ігор-2016 зі стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів Сергій Куліш розповів прес-службі Національного олімпійського комітету України, як це опинитися в олімпійському фіналі та посісти місце на п’єдесталі пошани найголовнішого старту чотириріччя.

Сергій Куліш розповів, як йому вдалося стати олімпійським призером «Я намагався вести себе, як на звичайних змаганнях та стримувати емоції. Не думав про олімпійську медаль, а намагався працювати у звичному руслі, щоб не припуститися помилок. Я просто робив свою роботу, намагаючись виконати задачі, які були поставлені напередодні цього важливого старту», – зізнався українець.

Сергій Куліш розповів, як йому вдалося стати олімпійським призеромСергій Куліш розповів, як йому вдалося стати олімпійським призером«Кожен спортсмен має мрію потрапити на Олімпійські ігри, а в мене є і Олімпійська медаль. Це дуже багато для мене значить», – додав Сергій.

«16 років минуло з того часу, як черкащани востаннє здобували медалі Олімпіади. У Сіднеї-2000 срібними призерами стали Олександр Феденко та Валерій Перешкура», – повідомив Андрій Більда, голова Відділення НОК у Черкаській області.

Уболівальники захоплюються міцними нервами стрільця, адже самі, спостерігаючи за змаганнями, дуже хвилювалися. «Фуух, не знаю, що там у Сергія Куліша всередині. Як так можна спокійно й чітко. Молодчина! Я тут перед телевізором ледь не схопив удар», – поділився емоціями у соцмережі черкаський спортивний журналіст Максим Гаптар.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x