У центрі Черкас створили квітучий прапор

У центрі Черкас створили квітучий прапор

Масштабна квітуча композиція з чорнобривців та петуній з’явилась на Соборній площі Черкас. Такий подарунок черкащанам та гостям нашого міста зробила газета «Сільський вісник» та товариство з обмеженою відповідальністю «СІ.В» у рамках акції «Прапор України – прапор миру», яка цього року вперше відбувається у Черкасах з нагоди відзначення Дня Державного прапору та Дня Незалежності. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Міська влада Черкас підтримала реалізацію такого задуму, взявши на себе подальший догляд та полив за квітучою експозицією.

Директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук розповіла, що напередодні до них звернулись організатори акції «Прапор України – прапор миру» з проханням узгодити місце та загальний вигляд такої квітучої композиції.

Вони пропонували взяти на себе усі витрати з придбання, доставки та облаштування горщиків з живими квітами, а саме: чорнобривців та петуній, у такій послідовності, аби за зовнішнім виглядом він нагадував прапор України.

Тоді як на органи міської влади покладено обов’язки щодо збереження цілісності квітів, їх полив та догляд за зовнішнім виглядом, аби така експозиція стала живою прикрасою Черкас і в День народження нашого міста, яке цього року відзначатиметься у вересні.

За словами Лілії Миколаївни, міська влада Черкас вдячна організаторам цієї соціально-патріотичної акції за створення такої квітучої краси у нашому місті, яка з першого ж дня приваблює чимало містян та гостей нашого міста, котрі охоче фотографуються на фоні експозиції.

Приміром, черкащанка Вікторія, яка разом з донькою завітали на Соборну площу, розповіла, що вони із задоволенням вже зробили фото на згадку поруч з таким живим прапором України, що уособлює національну ідентичність та єдність українців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x