Двоє рибалок втрапили під потяг

Двоє рибалок втрапили під потяг

Надзвичайна пригода на Панському. Відразу двох людей там збив дизель-потяг. Це трапилося зранку. Один чоловік нині в лікарні в тяжкому стані. Інший – загинув на місці. Подробиці трагедії в Ольги Скорик.

Близько шостої ранку двоє рибалок йшли вудити на Дніпро. За півкілометра від черкаського мосту вони переходили колію, де не слід. Тут і втрапили під пасажирський дизель-потяг, що прямував на станцію Шевченка. Від удару обох рибалок відкинуло на кілька метрів. 44-річний загинув на місці. На рік старший товариш – вижив. Виною всьому густий туман і необачність, каже працівник станції.
Руслан Цьмоха, бригадир колії: «Метрів 50 була видимість. Тим більше тут така ділянка, що машини шумлять… поїзд, як іде, його не чути зовсім. Машиніст же високо сидить… та й було ще в сутінках, ще темно було».
Потерпілий зумів доповзти до загиблого товариша, взяти його мобільний і викликати швидку. Нині рибалка в реанімації Третьої міської. Його прооперували. Стан чоловіка тяжкий.
Ігор Білецький, зав. відділення хірургії Третьої міської лікарні: «У пацієнта забій грудної клітини справа, розрив правої легені та пневмоторакс. Операцію зробили, поставили трубочки і підключили до відсмоктувачів. Відкачується повітря із легень».
Правоохоронці проводять розслідування. Затримки в русі залізницею не було. Це вже другий нещасний випадок на дамбі за останні 5 років. Тоді поблизу Чапаєвки під колесами потяга загинули двоє рибалок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x