Нардеп-регіонал від Черкащини готовий до перевиборів

Нардеп-регіонал від Черкащини готовий до перевиборів

Народний депутат України від Партії регіонів Антон Яценко, до основної частини виборчого округу якого увійшов Уманський район, заявляє, що готовий піти на перевибори, в обмін на те, що опозиційний депутат Уманської міської ради «поверне вкрадені 13% акцій колективу заводу «Уманьхліб». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі народного депутата.

«Шановні громадяни, я стояв і буду стояти на захисті ваших інтересів. Щодня я докладаю багато зусиль і роблю усе можливе для полегшення та покращення вашого життя, – йдеться у заяві народного депутата Яценка. – Серед сотень звернень мешканців міста Умань мають місце і такі резонансні випадки, як рейдерське захоплення підприємства «Уманьхліб». Знаходячись у відчаї, працівники заводу виходять на мітинги до стін Уманської міської ради з вимогою повернути акції заводу, які опинились у руках шахрая-депутата Максима Полякова.

Вже 6 лютого правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство, що вчинене у великих розмірах) за фактом заволодіння акціями ЗАТ ТК “Уманьхліб”, за яке передбачене покарання від трьох до восьми років позбавлення волі.

А в результаті так званий опозиціонер, шахрай Максим Поляков закликає мене достроково припинити депутатські повноваження.

Як народний депутат України, якого ви обрали, вимагаю від негідника Полякова негайно повернути колективу заводу «Уманьхліб» вкрадені акції. Також заявляю, що я готовий піти на безкомпромісний крок – піти на перевибори (і вдруге їх виграти у шахрая Полякова), в обмін на те, що він поверне вкрадені 13% акцій колективу заводу «Уманьхліб».

Знаючи жагу до влади Максима Анатолійовича Полякова, навіть і за таких умов це не дасть можливості повернути акції працівникам заводу.

Щиро Ваш Антон Яценко”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x