У Городищі спіймали крадія брухту

У Городищі спіймали крадія брухту

Працівники Городищенського райвідділу міліції затримали чоловіка, який крав металобрухт з пустуючих будинків. Збитки, нанесені потерпілим, перевищують 2 000 гривень. Проводиться перевірка щодо причетності молодика до вчинення аналогічних злочинів на території міста та району. Про це „Нова Доба” дізналася на сайті управління МВС України в черкаській області.

До чергової частини Городищенського райвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжки з будинків, в яких ніхто не проживає. В усіх випадках зловмисник діяв за одною і тою ж схемою: металевим дротом пошкоджував замки та проникав усередину.

Працівники міліції розпочали пошуки крадія. Перевіряючи місцеві пункти заготівлі металобрухту, співробітники карного розшуку виявили крадені металеві предмети. Працівник пункту розповів, що їх здав постійний клієнт та описав його. За складеним описом міліціонери встановили особу зловмисника, ним виявився 28-річний місцевий житель.

Чоловіка правоохоронці затримали та доставили до райвідділу. Він розповів, що останнім часом ніде не працював, тому вирішив заробляти на прожиття крадіжками. Визначав, де по селу відсутні господарі, та залізав вночі у двори. Вкрадений металобрухт перевозив велосипедом та здавав на металобрухт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x