Міськвиконком зіграв матч із ветеранами футболу

Міськвиконком зіграв матч із ветеранами футболу

Учора міська влада разом із ветеранами черкаського футболу провела матч на Центральному стадіоні до Дня народження міста. Про це інформує “Черкаський спорт”.
 
Міськвиконком зіграв матч із ветеранами футболу Міськвиконком зіграв матч із ветеранами футболу Міськвиконком зіграв матч із ветеранами футболу Ветерани черкаського футболу – Команда міської влади 6:5
 
Капітаном збірної міськвиконкому став міський голова Анатолій Бондаренко, до складу увійшли секретар Олександр Радуцький, заступники: Геннадій Шевченко, Роман Буданцев та інші. Тренером команди став заступник мера Ігор Коломоєць. Воротарем став заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин.
 
На стадіоні утворилися дві групи вболівальників, які то час від часу кричали: «Ве-те-ра-ни!», а інша кричали: «Черкаси вперед!». Особливу групу підтримки на стадіоні мав міський голова. Потримати за нього кулачки прийшли його дружина та доньки.
 
Перед матчем дружина міського голови «на фарт» поцілувала Анатолія Васильовича, а він, у свою чергу, віддав їй на зберігання свою каблучку. 
 
Футболісти-владці грали з ветеранами два тайми по 30 хвилин.
 
На перших хвилинах матчу рахунок відкрили досвідчені ветерани. Проте за допомогою керівника КП «Дирекція парків» Володимира Стойко рахунок вдалося зрівняти. 
 
До кінця тайму ветерани змогли вкотити у ворота владців ще два мячі і рахунок на кінець першої половини гри став 3:1. У перерві міський голова почав мотивувати команду. Анатолій Васильович наголошував, що команда має діяти ініціативніше та в силах забити три голи.
 
Вже на початку другого тайму збірна міськради зуміла зрівняти рахунок. Однак пізніше знову пропустила, випустивши вперед черкаських ветеранів. У їхньому складі найрезультативнішим став тренер ДЮСШ \”Дніпро-80\” Андрій Фощій, який забив 4 голи.
 
Міський голова спробував врятувати ситуацію. Спочатку забив мяч, а потім двічі поцілив у каркас воріт ветеранів. 
 
Насамкінець футболісти-владці почали ще більше тиснути і останні 10 хвилин матчу були сконцентровані на частині поля ветеранів. Проте на жаль для владців, та на радість для ветеранів рахунок на табло 6:5. Остаточний рахунок на табло залишився 6-5.
 
Зустріч закінчилась обміном футболок і радісними емоціями.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x