Судді мають суворо дотримуватись букви Закону, – голова апеляційного суду Черкащини

Судді мають суворо дотримуватись букви Закону, – голова апеляційного суду Черкащини

Стан здійснення судочинства в 2013 році обговорювали в Апеляційному суді Черкаської області. Тут відбулося спільне засідання керівництва апеляційного суду з головами місцевих судів області та ТУ ДСА України у Черкаській області.
У нараді взяли участь голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко, його заступники Оксана Карпенко та Микола Торопенко, судді секретарі судових палат у цивільних та кримінальних справах Людмила Василенко та Ігор Поєдинок, в. о. начальника ТУ ДСА у Черкаській області Юрій Будченко, а також голови місцевих судів та їх заступники. До наради долучилися судді місцевих судів у режимі відеоконференцзв’язку.

Голова Апеляційного суду Володимир Бабенко привітав з новими призначеннями. Нагадуємо, що 11 лютого 2014 року Вища рада юстиції ухвалила рішення щодо низки призначень на адміністративні посади в судах 16 регіонів України, серед яких декілька судів Черкащини, а саме: Карпенко Оксану Володимирівну призначено заступником голови апеляційного суду Черкаської області, Бесараб Наталію Володимирівну призначено головою Лисянського районного суду, Свитку Сергія Леонідовича призначено головою Корсунь-Шевченківського районного суду, Цибру Нелю Валентинівну призначено головою Чорнобаївського районного суду, Калашника Василя Павловича призначено заступником голови Смілянського міськрайонного суду, Первака Михайла Олексійовича призначено заступником голови Жашківського районного суду та Побережну Надію Петрівну призначено заступником голови Корсунь-Шевченківського районного суду.
Володимир Миколайович побажав новопризначеним керівникам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях.

Далі мова йшла безпосередньо про стан здійснення судочинства. Підбиваючи підсумки зустрічі, Володимир Бабенко наголосив, що, не зважаючи на шалений тиск на судову систему та погрози суддям і їхнім родинам, судді мають безсторонньо та неупереджено розглядати справи, суворо дотримуючись букви Закону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x