Двоє черкащан пограбували пенсіонерку

Двоє черкащан пограбували пенсіонерку

Старший дільничний інспектор Черкаського райвідділу міліції спільно з членами громадських формувань затримали зловмисників, які пограбували 87-річну пенсіонерку. Триває слідство.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До старшого дільничного інспектора майора міліції Олексія Остапенка звернувся житель села Первомайське та повідомив, що невідомі особи пограбували його односельчанку. Зі слів потерпілої правоохоронець дізнався, що приблизно в дві години ночі декілька чоловіків, які перебували на підпитку, проникли в її будинок, та почали вимагати кошти. Проте грошей у старенької не виявилося. Не отримавши бажаного, зловмисники зірвали з вух потерпілої сережки та швидко зникли.

Підозрюваними виявилися 30-річний та 18-річний місцеві жителі. Хлопці після «розгульної» ночі відпочивали вдома. У 18-річного раніше судимого юнака працівники міліції вилучили викрадені коштовності, молоток і лом, якими зловмисники вибивали двері.

Наразі зловмисників затримано. За фактом пограбування слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x