Астрологічний прогноз на жовтень 2016

Астрологічний прогноз на жовтень 2016

Овен (20 березня – 19 квітня)
Весь місяць вас намагатимуться обвести навколо пальця, нашіптуючи на вушко приємні слова. Зірки рекомендують бути напоготові й оцінювати людей виключно за їхніми вчинками. У середині місяця будьте уважні до власних заощаджень. Це допоможе уникнути зайвих витрат, а в разі певного успіху – ще й збільшити суму. Кінець жовтня сприятливий для того, щоб налагоджувати особисті стосунки. Якщо ви не в парі, то сміливо показуйте свої симпатії тим людям, які вам подобаються, і матимете неочікуваний і приємний результат.
Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 2, 10, 23, 31 жовтня. Обережними варто бути 1, 12 і 22.

Телець (20 квітня – 20 травня)
На початку місяця слід потурбуватися про здоров’я. Уникайте протягів, будьте обережні з колючими і ріжучими предметами, відкритим вогнем. Середина місяця принесе вам можливості для особистого розвитку або кар’єрного росту. Якщо надійде вигідна ділова пропозиція на роботі, рекомендується, зваживши позитивні й негативні сторони, прийняти її. Дуже корисним буде приділити увагу коханій людині або проявити до того, хто вам подобається, симпатію. Не приховуйте своїх почуттів, зробіть подарунок своїй другій половинці. Вельми доречним також буде влаштувати романтичний вечір або несподіване побачення.
Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 5, 11, 20 і 30 жовтня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 2, 13 і 25.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
На початку місяця може виникнути бажання втекти від реального життя. Не варто боротися з собою, просто зробіть бажане з розумом: почитайте цікаву книжку, подивіться фільм, який давно збиралися переглянути. Такий відпочинок згодом стане джерелом натхнення. Якщо в середині місяця ви помітите увагу з боку протилежної статі, не уникайте знайомств. Будьте відкриті й привітні. Кінець місяця порадує Близнюків несподіваним грошовим надходженням. Такий подарунок долі можете витратити на свій розсуд, але зірки не рекомендують захоплюватися швидкоплинними задоволеннями і непотрібними речами.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Близнюків: 4, 14, 25 і 27 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 6, 13 і 28.

Рак (21 червня – 22 липня)
Жовтень пройде для Раків досить стабільно і спокійно. Якщо у вересні ви втомилися від робочих справ, то зараз можете трохи відпочити. Досить доречним буде зайнятися чимось, що приносить вам задоволення. Якщо у вас є хобі, то присвячуйте йому свій вільний час. Ви отримаєте задоволення і заряд енергії. Гороскоп на жовтень 2016 року не рекомендує Ракам захоплюватися екстремальними видами спорту, особливо після двадцятих чисел місяця. Узагалі рекомендується утриматися від різких рухів і необдуманих вчинків.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Раків: 6, 13, 24 і 27. Дні, в які слід проявити обережність: 2, 16 і 29 жовтня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Саме час для радості! У жовтні на Левів хороші новини будуть сипатися, як із рогу достатку. Все, про що ви давно мрієте, збудеться і здійсниться мимохіть. У середині місяця Леви можуть сміливо вирушати в подорожі: дорога буде вдалою, порадує вас свіжими емоціями та враженнями. Також гороскоп на жовтень 2016 року обіцяє вам удачу у фінансових питаннях. Якщо хочете підзаробити, можете сміливо вкладати гроші в якусь справу. Витратьте трохи з отриманого прибутку на себе, подаруйте собі обновку або просто щось для душі.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Левів: 5, 9, 22 і 30 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 4, 16 і 27 жовтня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
У Дів на початку жовтня може виникнути відчуття, що ними захоплюються всі навколо. Значною мірою воно буде абсолютно вірне. Це буде викликано переважно величезною кількістю енергії й життєвої сили, яка просто переповнюватиме вас. Спрямуйте її на вирішення тих питань, які протягом тривалого часу здавалися непорушними, і отримаєте результат. Середина місяця може засмутити тим, що деякі бажання збуваються не зовсім так, як цього хотілося б. Краще зверніть увагу на те, ви таки отримали бажане. Щоб трохи розвіятися, подаруйте собі кілька дрібничок, які так давно хотіли придбати.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Дів: 9, 12, 18 і 24 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 2, 16 і 27.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Терезам, які піклуються про покращення стосунків, на початку жовтня рекомендується бути ввічливими і терплячими зі своєю другою половинкою. Якщо виявите життєву мудрість і трішки поступливості, то обов’язково отримаєте винагороду в майбутньому. На початку місяця присвятіть свій вільний час домашнім справам: зробіть генеральне прибирання чи навіть невеликий ремонт. А от у кінці жовтня рекомендується відвідувати багатолюдні й гучні заклади. Саме там ви можете не лише відпочити, а й знайти людину, з якою надовго пов’яжете свій життєвий шлях: партнера по бізнесу, друга чи кохану людину.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Терезів:
7, 9, 18 і 23 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 10, 19 і 27.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
На початку жовтня у вас буде спокуса створити нові стосунки для отримання певної економічної вигоди в майбутньому. Це варто робити лише в тому випадку, якщо йдеться про ділову угоду. В середині місяця вам знадобиться вміння тверезо оцінювати свою зовнішність. Не одягайте те, що вам не пасує. Відмовтеся від мішкуватого одягу з ненатуральних тканин, позбавтеся сірих і нудних кольорів. Витрачайте гроші на красиві, гідні речі, які будуть вас радувати. Кінець жовтня привнесе у ваше життя деякий хаос, але переважно приємного характеру. Можливі несподівані новини на службі або в особистому житті.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Скорпіонів: 3, 8, 29 і 31 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 2, 15 і 26.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
У Стрільців у жовтні буде багато роботи. З іншого боку, вам це буде в радість, адже як результат отримаєте збільшення прибутку. Віддавайтеся справам на сто відсотків, і ви отримаєте відмінний дохід та велике задоволення собою. Вільний час, який з’явиться в середині місяця, присвятіть не собі чи друзям, а найближчим людям. Влаштуйте сімейну вечірку або відвідайте разом якийсь розважальний заклад. Наприкінці місяця гороскоп на жовтень 2016 року рекомендує Стрільцям приділити увагу подрузі з темним волоссям. Якщо вона попросить вас про допомогу, в жодному разі не відмовляйте, навіть якщо у вас немає великого бажання в чомусь посприяти.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Стрільців: 5, 8, 26 і 30 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 6, 19 і 27.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам пора щось змінювати у своєму житті. Можливо, зараз ви занудьгували, оскільки вам бракує емоцій? Не чекайте «погоди з моря». Гороскоп на жовтень 2016 року рекомендує Козерогам зайнятися активними справами або екстремальними видами спорту. Така невелика поправка у вашому звичному розпорядку забере не більше декількох годин у тиждень, але помітно додасть «перцю» у ваше життя. До того ж це відмінний привід для знайомства. Жовтень принесе вам багато новин, деякі з яких примусять потурбуватися, але зрештою все закінчиться добре.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Козерогів: 8, 13, 26 і 28 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 2, 16 і 31.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Спробуйте себе в чомусь новому. Якщо у вас є вже вторована стежка, яка і становить шлях вашого життя, це не завадить змінити ваш звичний побут на краще. Якомога більше працюйте руками: майструйте, готуйте страви, вирощуйте рослини. Несподівано для всіх ви можете відкрити в собі нові таланти. Середина місяця якнайкраще підходить для того, щоби вкласти гроші: ви можете відкрити депозит у банку або взяти участь у якійсь операції. Не бійтеся робити великі за сумою вклади, зірки обіцяють вам удачу у фінансових операціях. Після двадцятих чисел жовтня буде доречно зайнятися своїм зовнішнім виглядом. У цей час розташування планет якнайкраще підходить для зміни зовнішності чи покращення існуючого образу.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Водоліїв: 11, 18, 21 і 25 жовтня. Дні, в які слід проявити обережність: 10, 20 і 30.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Жовтень принесе відповіді на ті питання, які давно хвилюють Риб. Надто це стосується їхнього особистого життя. Якщо ви у відносинах, але досі не знаєте, чого саме очікувати від вашого партнера, то саме зараз ви зрозумієте, чого варті його вчинки та обіцянки. Для самотніх Риб гороскоп на жовтень 2016 року обіцяє увагу від представників протилежної статі. Однак не забувайте про обережність: не варто довіряти малознайомим людям. Наприкінці місяця можете отримати цікаву пропозицію, яка стосуватиметься роботи. Перш ніж прийняти або відхилити її, порадьтеся з близькими людьми чи друзями.
Особливо сприятливі дні гороскопа для Риб: 5, 10, 21 і 26 жовтня. Дні, в які варто бути обережними: 1, 15 і 28.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x