«Freеbook» оголошує фотосушку

«Freеbook» оголошує фотосушку

Команда черкаських буккросерів «Freеbook» вже вдруге оголошуює фотосушку. Про це «Новій Добі» повідомили організатори заходу. Приурочують «сушку» фотографій до Дня студента.

Тема цьогорічної фотосушки – «Книга у світі професій». За умовами конкурсу потрібно зробити світлину, на якій буде зображено чим є книга саме для вашої професії та принести її організаторам.

У минулому році ми започаткували нову традицію: до Дня студентів робити фотосушку. Тоді вона проходила за темою «Студенти живуть яскраво», – розповідає координатор проекту «Freebook» Людмила Солодка. – Вийшло насправді цікаво і весело. Студенти приносили фото з різних інститутів. На перервах було гамірно, бо шукали себе, шукали і впізнавали своїх знайомих. Багато хто шкодував, що не дізнався про захід раніше, тож ми вирішили і цьогоріч провести такий конкурс.

Як зауважує Людмила Солодка, принцип проведення фотосушки дуже близький до буккросингу, тому такий захід прижився у стінах універститету, де студенти разом із викладачами обмінються книгами. А нині – ще й фотографіями. У планах черкаських буккросерів на майбутній рік – організувати подібну фотосушку на рівні міста для усіх студентів.

Збір світлин на цьогорічний захід розпочнеться вже з 31 жовтня. Приносити фото слід в аудиторію 320, 1-го корпусу ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Презентація і голосування відбуватиметься з 15 до 17 листопада у вестибюлі 1-го корпусу ЧНУ.

Із організаторами можна зв’язатися за телефонами (093) 062-07-11 – Аліна , (093)-902-98-48 – Марина

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x