У Черкасах викрали авто матері одного з міських обранців

У Черкасах викрали авто матері одного з міських обранців

13-14 жовтня біля будинку по вулиці Героїв Дніпра було викрадено автомобіль Mercedes GL 500 сірого кольору. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Про все».

Інформацію про викрадення автівки підтвердили в прес-службі патрульної поліції міста.
За словами прес-офіцера патрульної поліції Зої Вовк, незаконне заволодіння автомобілем було здійснено у період з 18.30 (13 жовтня) до 8.00 (14 жовтня).
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст 289 ККУ. Розслідування проводить черкаський відділ поліції ГУНП.

Натомість як пише сайт \”Кропива\”, авто було оформлене на маму депутата Черкаської міськради від ВО “Батьківщина” Юрія Тренкіна Людмилу Тренкіну. Її вартість коливається у межах 60 тис доларів.

У Черкасах викрали авто матері одного з міських обранців

У коментарі кореспонденту сайту \”ІнфоМІСТ\” Юрій Тренкін факт крадіжки підтвердив. Він заявив, що зранку одразу ж написав заяву до правоохоронних органів. Нині в поліції вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст 289 ККУ. Розслідування проводить черкаський відділ поліції ГУНП. – У мене біля будинку стоять шість відеокамер, консьєрж, закрита автоматизована територія біля будинку. Були всі можливі захисні елементи, – зазначив депутат. Він також додав, що, за його інформацією, відео з камер спостереження поліція вже отримала. Обранець сподівається, що автівку таки вдасться знайти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x