Уманчанин обікрав свого знайомого

Уманчанин обікрав свого знайомого

До чергової частини Уманського міськвідділу міліції звернувся 29-річний чоловік та повідомив, що з його домівки викрадено золотий ланцюжок.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Потерпілий розповів міліціонерам, що на передодні запросив у гості групу молодих людей для святкування. Перевіряючи ломбарди міста, працівники міліції виявили та вилучили вкрадену річ. Зловмисником виявився 32-річний непрацюючий житель Умані, який також був запрошений на святкування до потерпілого.

Правоохоронцям чоловік розповів, що коли банкет був у розпалі, зловмисник помітив золотий ланцюжок, який лежав на тумбочці в іншій кімнаті. Дочекавшись, коли в кімнаті нікого не залишилося, чоловік викрав прикрасу. Наступного дня здав її в ломбард. Виручені кошти витратив на свої потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x