На Чигиринщині жінка обікрала односельця

На Чигиринщині жінка обікрала односельця

В одному із сіл Чигиринського району 41-річна місцева жителька у свого односельця вкрала металевий візок, каструлю та домашню птицю. Зловмисницю затримала слідчо-оперативна група, речові докази вилучено і відкрито кримінальне провадження. \”Нова Доба\” дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернувся 53-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів правоохоронцям, що вночі з його господарських споруд викрадено металевий візок, каструлю та 5 качок. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Опитуючи мешканців села, правоохоронці встановили, що можливо до крадіжки причетна 41-річна місцева жителька, яку свідки бачили тієї ночі в дворі потерпілого. Жінка не працює і зловживає алкоголем, місцеві її декілька разів заставали в своєму подвір’ї, коли вона намагалася щось вкрасти, але не зверталися до поліції. За місцем проживання підозрюваної поліцейські вилучили крадене та доставили жінку до поліції для дачі показів. З її слів стало відомо, що вона не працює і в такий спосіб вирішила заробити на прожиття.

Речові докази вилучено. За цим фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x