Чекав на побачення дівчину, а прийшов крадій

Чекав на побачення дівчину, а прийшов крадій

Замість дівчини – крадій. В Умані пограбуванням закінчилось побачення юнака з нібито дівчиною, якій він призначив зустріч у себе вдома, інформує сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 19-річний житель міста та повідомив про пограбування. у нього на очах зловмисник викрав телефон, праску та інші особисті речі. Зухвалого крадія затримали правоохоронці. Його дії слідчі кваліфікують як грабіж. Сума завданих збитків потерпілому встановлюється, триває слідство.

На місці події правоохоронці встановили, що у день крадіжки потерпілий домовився про побачення із дівчиною, яке мало відбутися за його місцем проживання. Натомість на зустріч прийшов молодик, який почав дорікати господарю про недоброзичливість його намірів. Після чого заволодів мобільним телефоном заявника, праскою, вирівнювачем для волосся та грошовими коштами.

Вжитими заходами особу підозрюваного було встановлено. Ним виявився 19-річний житель міста. Чоловіка затримано за місцем проживання. У нього вилучено викрадені речі, які повернуто власнику. Мотив такої поведінки наразі з’ясовують слідчі.

Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x