Косарські спиртовики борються за свій завод

Косарські спиртовики борються за свій завод

31 жовтня 2016 року делегація Кам’янського району, на чолі із першим заступником голови Кам’янської районної державної адміністрації Богданом Солошенком здійснила робочу поїздку в м.Київ ДП «Укрспирт».
Метою поїздки стало відновлення роботи заводу з 1 листопада, також не допустити призначення на посаду керівником МПД «Косарського спиртзаводу» Крижні Валентини Анатоліївни, яка свого часу очолювала це підприємство й залишила в людей далеко не кращі спогади від своєї діяльності та ставлення до працівників.

На зустрічі були присутні керівник ДП «Укрспирт» Олег Дрожжин, керівник профспілки працівників АПК, керівник профспілки працівників харчової промисловості, народний депутат України Сергій Рудик, керівники підрозділів ДП «Укрспирт», голова Громадської ради при Кам’янській районній державній адміністрації Володимир Єрмоленко, голова профкому Косарського МПД Людмила Бойко. Під час зустрічі було вирішено відновити роботу заводу з 1 листопада.

− Для Кам’янського району, де більшість промислових і переробних підприємств уже давно не працює, відновлення роботи Косарського спиртозаводу — це, як світло у вікні, яке дає надію на подолання економічної кризи в регіоні в цілому. Заводчани налаштовані не допустити знищення Косарського спиртозаводу, з яким зв’язане все їхнє життя. І ми докладемо всіх зусиль, щоб цього не сталося, − зазначив Богдан Миколайович.

На сайті ДП «Укрспирт» повідомили, що керівництво підприємства дійшли згоди з делегатами. Присутні звернулись до адміністрації ДП «Укрспирт» із проханням почути думку трудового колективу, який не бажає працювати під керівництвом Крижні В.А. і просить відновити роботу Косарського МПД. Однак, т.в.о. директора – заступник директора ДП «Укрспирт» Дрожжін О.М. повідомив, що керівництво ДП «Укрспирт» не мало жодних намірів зупиняти Косарське МПД у жовтні та навпаки розраховує, що в листопаді підприємство запрацює на повну потужність . Що ж стосується кадрових питань, то тут також вдалось досягти компромісу. Після довгого обговорення ситуації, було прийняте рішення увільнити Крижню В.А. від виконання обов’язків заступника керівника з питань безпеки Косарського МПД та перевести її на роботу до Тхорівського МПД на посаду заступника керівника з питань безпеки Тхорівського МПД ДП Укрспирт. Натомість, виконання обов’язків керівника Косарського МПД ДП «Укрспирт» покласти на начальника виробничого управління ДП «Укрспирт» Семенова О.Л.
«Ми вирішили запропонувати людину на цю посаду, що має не заплямовану репутацію та тверду громадську позицію і Семенов Олексій Леонідович найкращий кандидат для цього, адже він був активним учасником Майдану та АТО, а досвід роботи на виробництві дасть йому можливість забезпечити швидкий запуск підприємства та його безперебійну роботу», – коментує т.в.о. директора – заступник директора ДП «Укрспирт» Дрожжін Олег Миколайович.
Уже сьогодні, 1 листопада 2016 року, Дрожжін О.М. відвідав Косарське МПД і особисто представив колективу в.о. керівника МПД та привіз офіційний дозвіл на відновлення виробничої діяльності Косарського МПД ДП «Укрспирт» з 01.11.2016р.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x