Культурних діячів Чорнобаївщини привітали зі святом

Культурних діячів Чорнобаївщини привітали зі святом

− Чорнобаївщина відома не тільки як земля працьовитих і щедрих людей, а й багатих культурних традицій, з глибин яких живою водою витікає народна творчість, гармонійно поєднуючи традиції кожного села, – з вітальним словом до працівників культури звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда. – Завдяки всім вам сьогодні звучить пісенне багатоголосся, кращі художні колективи, окремі самодіяльні виконавці, обдарована молодь, стають постійними учасниками, переможцями районних, обласних, Всеукраїнських фестивалів, свят, оглядів-конкурсів, де гідно представляють наш район.
Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

За вагомий особистий внесок у збереження, розвиток і популяризацію культурно – мистецької спадщини району спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради були відзначені кращі працівники та трудові колективи закладів культури.

Долучились до привітань голова районної ради Григорій Зінченко та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал, яка побажала колегам по роботі успіхів на творчій ниві та творчої енергії, щоб передати свої вміння наступним поколінням.
Винуватцям свята подарували прекрасні класичні та сучасні твори у виконанні аматорського естрадно-духового ансамблю «Водограй» Великоканівецького СБК під керівництвом Павла Лещенка, які зачаровували всіх присутніх своїм неперевершеним звучанням та прекрасні народні пісні та танці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x