Черкасців запрошують на англомовний акторський майстер-клас

Черкасців запрошують на англомовний акторський майстер-клас

У Черкасах на численні прохання черкащан у театрі-студії PROtest відбудеться вже другий англомовний майстер-клас з акторської майстерності від Олександра Боровенського, викладача акторської майстерності, актора та режисера київського театру-студії ProEnglish Theatre.

– Після першого майстер-класу мені надзвичайно сподобалися всі, хто брав у ньому участь. Реакція учасників вразила настільки, що виникло бажання повернутися в Черкаси знову, аби навчити більшому і самому навчатися від черкащан. А ще, оскільки у суботу ми представляємо на розсуд містян англомовну виставу Something In The Mist, то було б шкода просто відіграти і поїхати, зізнається Олександр Боровенький, засновник ProEnglish Theatre. – Хочеться ще побути в місті, ближче поспілкуватися і дати черкащанам можливість відчути театральний дух та попрацювати на одному майданчику зі справжніми акторами.

Читачам «Нової Доби» Олександр Боровенський відкрив невеличкий секрет: крім нього на майсте-класі ще будуть актори з ProEnglish Theatre.

Рекомендований рівень англійської для участі у заході- від pre-intermediate та вище. Попередній акторський досвід не обов\’язковий. Відвідини двогодинного майтеркласу платні – 100 гривень, однак всі, хто придбав квитки на виставу Something In The Mist, зможуть безкоштовно стати учасниками тренінгу.

– Отримавши купу позитивних відгуків після першого майстер-класу мого давнього друга і колеги Олександра Боровенського, не можливо було поставити на цьому крапку. Тож, я надзвичайно рада, що наші думки та бажання з Олександром збіглися і у неділю ми знову готові «грати» в англомовний театр, – зізнається Ольга Квятковська, PR-менеджер театру-студії PROtest.

Захід відбудеться цієї неділі о 13:00у театрі-студії «PROtest» за адресою: бульвар Шевченка, 274/1, 3-ій поверх (над «Некафе»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x