Музичний вечір провели на березі Дніпра

Музичний вечір провели на березі Дніпра

Міні-концерт «Акустичний захід» відбувся в Черкасах 24 липня. Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства «Нова Доба».

Концерт ініціювала черкаська співачка Анна Петровська. Захід провели у форматі «пляжних посиденьок». Співачка запросила виступити як професіоналів, так і аматорів. За словами організаторів, назву обрали символічну, оскільки вона означала захід як івент, а також як захід сонця. Ідея полягала в тому, щоб охочі змогли «почути» захід сонця.

Музичний вечір провели на березі Дніпра



– Зараз люди «голодні» на різні заходи, оскільки Summer Challenge відмінили, Гайда Fest та Mriya Fest теж… Треба було організувати щось музично-камерне, але, водночас, не менш атмосферне, – зауважила співорганізаторка Анна Петровська та додала, що результатом проведеного заходу задоволена.

На концерті виступили такі виконавці, як: YAN KIZ, STUDENTSOV, Тимофій Смаглюк, Богдан Теліженко, «Sontse V Kysheni», «Спів братів», Анна Петровська.

За підрахунками організаторів, зібралося близько тисячі слухачів. Учасники заходу дотримувалися профілактичних карантинних обмежень. Організатори волонтерили поміж людей та нагадували, що в межах локації діють «острівки безпеки» із антисептиками.

Музичний вечір провели на березі Дніпра


Під час заходу збирали кошти на допомогу черкащанину Юрію Полюгу, який бореться із онкозахворюванням. Вдалося зібрати 7 281 гривень.

– Це не було метою заходу. Ця щирість була у ваших серцях, і завдяки підтримці кожного, Юра не один на один у боротьбі з онкозахворюванням. А подібні заходи – доказ єдності й того, що ми є більше, ніж я. Зібрані кошти ми передали його сестрі. Юрію щотритижні потрібно їздити на лікування до Києва. Кожна гривня і добре слово – міцний фундамент і «стіни віри» в те, що все буде добре, – голова Черкаської обласної федерації SUP-веслування та серфінгу, співзасновник команди Dnipro SUP Team Любомир Коломієць.

За словами співорганізаторки міні-концерту та представниці команди Dnipro SUP-Team Анни Сакун, вони вже третій рік працюють, аби черкаська SUP-станція стала певним місцем не лише для розвитку SUP-спорту, а й показувала людям цю єдність, легкість, культуру й філософію свободи.

– І функціонування станції, і SUP Фест, що відбувся напередодні, довели те, що людям цікаво. Вони не просто спраглі до подій, а й розділяють наші цінності. Тому нам приємно, що міні-концерт \”Акустичний захід\” зібрав стільки людей, – зауважила Анна Сакун.

Більше світлин тут

Дар\’я Роженкова для \”Нова Доба\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x