«Student Speed Dating» організувала черкаська молодь

«Student Speed Dating» організувала черкаська молодь

У черкаському міському «Палаці молоді» до Дня студента відбулися «швидкі побаченння» «Student Speed Dating». Щоб взяти у них участь, необхідно було попереднього зареєструвалися. Тож цього дня спілкувалося 12 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася від міського департаменту освіти і гуманітарної політики.

Особливість знайомства «швидке побачення» (бліц-знайомство, експрес-побачення) – короткотривале спілкування із певною кількістю осіб протилежної статі, зазвичай це 10 хлопців та стільки ж дівчат. Основні учасники — це молодь від 18 років. Поспілкувавшись кілька хвилин, хлопці та дівчата вирішують, із ким би хотіли продовжити спілкування.

– Швидкі побачення у Палаці молоді ми проводимо вже не перший раз. Особливістю цього заходу стане знайомство з керівником новоствореного гуртка ансамблю сучасної естрадної гітари Юрієм Михайловичем Біланом, який і супроводжуватиме вечір музикою. Можливо, це надихне когось з присутніх записатися до гуртка. Запрошуємо як новачків так і тих, хто вже знайомий з азами гри на гітарі та мають бажання удосконалити свої навики. В ансамблі братимуть участь10 осіб, наразі є лише чотири, – розповів директор міського Палацу молоді Нодарі Росопідзе.

У марафоні «швидких побачень» співпало дві пари, які мали змогу обмінятися контактами і продовжити знайомство, а сюрпризом-подарунком для них стала святкова фотосесія від фотографа Анни Сенченко.

– Мені подобається живе спілкування, мав бажання познайомитись із цікавими людьми, та добре провести час, відкинути будь-які хвилювання і бути собою, – поділився враженнями один з учасників «швидких побачень» Дмитро.

А завершився вечір закриттям фотовиставки, приуроченої фестивалю аматорських театрів, що діяла тут більше трьох тижнів та безкоштовною фотосесію усім бажаючим від автора світлин Анни Сенченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x