Роман Боднар провів прийом на Чигиринщині

Роман Боднар провів прийом на Чигиринщині

Очільник області Роман Боднар сьогодні з робочим візитом побував на Чигиринщині. Найперше провів особистий прийом громадян, залучивши й представників правоохоронних органів. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської ОДА.

– Сьогодні в районі було багато звернень, декілька колективних. Зокрема щодо добудови спортивної зали загальноосвітньої школи ім. Б. Хмельницького в Чигирині, – говорить Роман Боднар. – Це один із місцевих довгобудів, розслідування та встановлення причин – компетенція правоохоронних органів. Але без правової оцінки рухатися далі не можемо, її проведення треба пришвидшити. Завтра піднімемо це питання із правоохоронними органами на обласному рівні. Одне із резонансних питань – діяльність Чигиринського навчально-реабілітаційного центру. Рішення не повинні прийматися односторонньо. Ініціюємо створення профільної робочої групи, в її складі мають бути і батьки, які сьогодні прийшли також на прийом. Маємо грунтовно вивчити проблему. Ставлю це питання на особистий контроль.

Водночас голова ОДА додав, що практику виїздних особистих прийомів продовжуватиме й надалі. Їх традиційно анонсуватиме завчасно у себе на офіційніс сторінці у мережі Фейсбук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x