«Софіївка» – у лідерах найромантичніших місць України

«Софіївка» – у лідерах найромантичніших місць України

Повідомляє сайт Inspired.

Впродовж останнього тижня на екаунтах Inspired у Вконтакте та Facebook проводилося опитування під назвою «Найромантичніші місця України». Inspired вирішили з’ясувати, де саме в нашій країні можна знайти такі куточки, вулиці, та місця, які ще не втратили своєї романтики.

Звісно, опитування не є репрезентативним, оскільки відображає думку лише окремої аудиторії. Проте воно відібрало справді ті місця України, де закохані можуть знайти своє натхнення.

Перше місце автори ідеї вирішили залишити порожнім – адже не існує універсального романтичного місця, не лише в Україні, а й в усьому світі. Для кожної людини таке місце може бути будь-де – на обшарпаній вулиці провінційного містечка, на лавочці в улюбленому парку чи на крутій скелі на березі Чорного моря.
На другому місці – площа Ринок у Львові (219 голосів). На третьому – озеро Синевир (78 голосів), а на четвертому – якраз Софіївка, яка набрала 62 голоси. Якщо врахувати, що перше місце залишилось без номінанта, то можна вважати, що Софіївці дісталася «бронза».

Ось як її описують автори цього оригінального рейтингу: «Софіївку, яка стала живим пам’ятником вічної любові, щороку відвідують понад 500 тисяч туристів. Парк було розбито на майже безлісій території, проте тепер він вкритий кількома тисячами екзотичних дерев та рослин, які радують око відвідувачів».

Інші романтичні місця України (в порядку черговості): Андріївський узвіз у Києві, замок графа Шенборна (Карпати), замок у Кам’янці-Подільському, львівські двори, набережна Ялти та Пейзажна алея у Києві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x