У Черкасах установили унікальний паркан для дитячого садочку

У Черкасах установили унікальний паркан для дитячого садочку

Партія вільних демократів встановила унікальний паркан для дитячого садочку № 41. Він єдиний. Таких нема більше ні в Черкасах, ні в Черкаській області, ні навіть в Україні. Ідея і рішення – конструкторського бюро корпорації «Група Венето». Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив депутат міської ради Олександр Згіблов.

 

«Це був експеримент. І я вважаю, що він вдався. Коли ми почали думати над цією ідеєю, то мали три проблеми. Перша. Майже всі паркани в садочках Черкас маленькі, ще совдепівські. Більшість аварійні. Друге. Естетичний вигляд. Стовп і решітка. Де інде – прути. «Тюрма». Третє. Сприйняття. Дитині, яка йде в садочок, має бути цікаво. А тут перед очима у неї решітка і ворота. Якою вона виросте?

Що зробили «Група Венето» і Партія вільних демократів? Ми внесли барви в життя наших дітей. Завдяки лазеру «Бістронік», що функціонує на нашому підприємстві, вирізали «пори року». В ідеалі таких «малюнків» мало бути безліч: пори роки, цифри і літери, герої українських казок, персонажі українських мультиків інше.

А садочки між собою могли б мінятися сюжетами. Минулого року в «Дударику» були б пори року, цього – літери і цифри, а вже наступного – герої українських казок.

Партія вільних демократів пропонувала у 2017 році розробити програму модернізації дитячих садків (ремонт павільйонів, заміна парканів, утеплення і заміна вікон тощо). Ціна питання 2-3 млн. грн на садок. На рік можна було б виділяти по 50-60 млн (10% від усього бюджету розвитку). За три роки модернізували б усі садки міста! Але не судилося…»

 

За словами Олександра Згіблова, паркан садочку № 77, що по вулиці Іллєнка, – пам’ятник безгосподарності і політичної корупції. Там замінили лише основу. З «малюнків» гроші зняли. Бо, бачте, «Тарас Коломієць з ПВД, з опозиції».

 

«На жаль, влада поділила людей на чорних і білих, на жителів митниці(де є все) і на жителів ХІМСЕЛИЩА чи жителів ПЗР (де нема нічого), – пише депутат. – Але ми не опускаємо руки. ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРТІВ і корпорація «Група Венето» продовжує дивувати і творити для наших дітей унікальні речі. Наступна розповідь про літачки, паровозики і вертольоти…»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x