На Черкащині озброєна група пограбувала пасажирів львівського автобуса

На Черкащині озброєна група пограбувала пасажирів львівського автобуса

Двох учасників групи затримали черкаські оперативники, ще двоє були затримані працівниками столичної поліції. Зловмисників взято під варту. Вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочинної групи. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Напад на жителів Львівської області було скоєно на автодорозі в Уманському районі. Мікроавтобус з потерпілими зупинився для заміни пошкодженого колеса. В цей час до нього під’їхало два автомобілі, з яких вийшли невідомі особи в балаклавах зі зброєю в руках. Забрали гроші, документи та речі пасажирів, після чого зникли у невідомому напрямку.

Оперативники вийшли на слід жителів Київщини, які за наявною інформацією могли бути причетні до скоєння розбійного нападу. Отриману інформацію було надано до Департаменту карного розшуку Національної поліції України та створено групу по документуванню та затриманню зловмисників.

Під час реалізації негласних слідчо-оперативних дій двох підозрюваних у скоєні розбійного нападу було затримано столичними правоохоронцями, ще двох затримали поліція Умані. Під час санкціонованого обшуку в помешканнях затриманих правоохоронці вилучили близько 400 набоїв різного калібру, гранату, міліцейську форму та наркотичні засоби. Вилучені речі направлено для проведення експертизи.

За даним фактом слідчими проводиться досудове розслідування кримінального провадження відкритого за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність вказаних осіб до інших аналогічних злочинів на території України.

Вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочинної групи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x