У Черкасах відбудеться захід від «Global Changemakers»

У Черкасах відбудеться захід від «Global Changemakers»

Дводенний воркшоп для 50 обраних учасників «GCMxCherkasy» відбудеться у місті 23-24 жовтня. Черкаси – перші в Україні отримали ліцензію для проведення заходу від «Global Changemakers». Організатор і бенефіціар ліцензії – Ротаракт Клуб «Черкаси Смайл».

За два дні тренінгів та групової роботи учасники семінару детально ознайомляться з цілями та завданнями сталого розвитку, розділяться на групи й оберуть пріоритетну проблему, а потім запропонують власне рішення. Робота базуватиметься на методиках проєктного менеджменту, дизайн-мислення, бізнес-канви та соціального впливу.

На захід запрошують учнів 9-11 класів та студентів перших курсів з Черкас та області. Для участі у відборі потрібно заповнити коротку анкету та пройти курс «Як діяти далі: Громаді про сталий розвиток». Сертифікат про успішне закінчення необхідно завантажити в анкету.

Довідково: «Global Changemakers» вже 13 років об’єднує та навчає талановиту молодь з усього світу реалізовувати власні соціальні проєкти. Черкаси стануть піонером «GCMx» в Україні.

Ротаракт Клуб “Черкаси Смайл

Сторінка заходу: https://www.facebook.com/events/211394033640797/ 

Анкета: https://forms.gle/4yN5XPZGxFR5czZw9 

За підтримки Ротарі Клубу “Черкаси Центр” та екосистеми позитивного соціального впливу ImpactUA.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x